Fereghajto adagolasa

Pratel féreghajtó tabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati P

fereghajto adagolasa

Mivel, mikor, hogyan? Féregtelenítési kisokosunkból mindezt megtudhatod! A fereghajto adagolasa leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek.

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani! Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, amiről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz. A szakemberek döntő többsége egyetért abban, hogy a legalább negyedévenkénti féregtelenítés tekinthető ideálisnak mind az állat, mind a környezet szempontjából.

fereghajto adagolasa

A rendszeres és szakszerű féreghajtásért Te és állatorvosod egyaránt felelősek vagytok! Ez alatt azt értjük, hogy az állatorvos által javasolt módon és gyakorisággal, az állat életkorának és tartási módjának megfelelő kezelési programot kell alkalmazni. Ennek hatása ki kell, hogy terjedjen az állat és az ember egészségére veszélyes összes féregre.

  • Féreghajtó kutyáknak akár 15% kedvezménnyel | drerdos.hu
  • Linkajánló Féregtelenítés Mikor először felkeresi az állatorvost kölyökkutyájával, azonnal felvetődik a féregtelenítés kérdése.
  • Milyen sűrűn kell féregteleníteni a kutyát és a macskát? - HáziPatika
  • Элвин никогда не верил всерьез легендам о древности Гробницы, но, очевидно, легенды эти соответствовали правде.
  • Féregtelenítés - Állatorvos, Állatpatika Sopron
  • Belfergesseg gyogyszer

Féregtelenítési kisokos A pontos adagolás érdekében mérd meg kedvenced testtömegét! Kutyakölykök számára a 2 hetes korban megkezdett, az elválasztásig 2 hetente, majd féléves korig 4 hetente végzett féregtelenítés tekinthető ideálisnak.

fereghajto adagolasa

Felnőtt kutyák esetében a lakóhely, az eleség és az életmód határozza meg a féregtelenítés javasolt gyakoriságát, általánosságban a negyedévenkénti kezelést javasoljuk. A féregfertőzés kockázatát növeli, ha a kutya kertben él vagy gyakran kirándul, előszeretettel kóstol bele tetembe, fereghajto adagolasa állat ürülékébe vagy pocsolyából iszik.

A vemhes kutyát az ellés előtt 10 nappal szükséges kezelni, majd az ellést követően, a kölykökkel egy időben.

fereghajto adagolasa

Amennyiben több kedvenced is van, egyszerre féregtelenítsd mindet! A bélférgek elleni kezelés nem nyújt védettséget a jövőben esetleg bekövetkező fertőzéssel szemben!

fereghajto adagolasa

A féregpeték és lárvák nem láthatóak szabad szemmel. A bélsár mikroszkópos vizsgálatával állatorvosod képes megállapítani, hogy adott pillanatban fertőzött-e kedvenced valamilyen parazitával. Tanítsd meg kedvencednek, hogy semmibe sem ehet bele a Te engedélyed nélkül!

Így elkerülhető, hogy idegen állat ürülékével vagy köztigazda állat elfogyasztásával fertőződjön.

Lásd még