Lehetetlen lehelet

Lehetetlen lehelet, A rossz lehelet 11 lehetséges oka

lehetetlen lehelet

Az én problémám elég összetett, és eddig akárhol jártam, nem kaptam sajnos kielégítő választ kérdéseimre, azért fordultam ide önhöz Sajnos így képtelen vagyok párkapcsolatot kezdeményezni, már több éve, hiszen így lehetetlen, és mindent megtennék, hogy megszűnjön a rossz szájszagom, de eddig sikertelenül jártam. Voltam fogászaton is, ahol megállapították, hogy minden rendben a szájüregemmel, és a fogaimmal, nincs lyukas fogam, és a nyáltermelődésem is megfelelő.

Szedek még az említett gyógyszerek mellett egyéb gyógyszereket is, amiknek a tájékoztatóját végigböngésztem, és nem találtam sehol ilyen mellékhatásokat!

Mik lehetnek a rossz szájszag okai?

Olvastam több lehetetlen lehelet az interneten, ahol azt láttam, hogy reflux esetén, nyitott a gyomorszáj záróizma, és amiatt engedi fel a gyomorból a szagokat. Ezzel én mit tudok tenni, hogy normálisan működjön, és ne legyen ilyen probléma?

lehetetlen lehelet

Van erre valami gyógyszer esetleg? A másik dolog, hogy reggelenként ebredéskor, még erősebb a rossz szájszag, pár hónapja vettem ezt a Dentisté éjszakai fogkrémet, ami kifejezetten rossz szájszag ellen való, de nem javult a helyzet továbbra sem!

lehetetlen lehelet

Szóval ezek után nem tudom mitévő legyek, és hova forduljak, azért fordultam önhöz, hogy itt hátha kapok választ a problémáimra Előre is nagyon köszönöm válaszát: Arnold.

Lásd még