Ösztrogén méregtelenítés

ANTI-ÖSZTROGÉN PROGRAM - Nyírfa Egészségcentrum Solymár és Budapest

Ösztrogén dominancia.

1. A bélműködés javítása

Egy rendkívül kellemetlen jelenség,ami miatt a hormonjaid szó szerint bolondot csinálnak belőled. Górcső alá vettük az ösztrogén dominanciát! Általában a nagy súlyingadozás, v ízvisszatartás kapcsán kerül szóba nálunk az ösztrogén dominancia. A vízvisszatartás esetében vízhajtó gyógyszereket szoktak felírni, amik a szervezet víz -és elektrolit háztartására nézve sok mellékhatással bírnak, például szívritmuszavart, izomgörcsöket, látás romlása.

Csatlakozz hozzánk!

További lehetséges következménye, hogy sok ásványi anyagot és vitamint veszítünk. Kialakulhat a krónikus ásványi anyag- és vitaminhiány, amely újabb betegségek kialakulásához vezet. Az ösztrogén progeszteronhoz viszonyított magasabb ösztrogén méregtelenítés ödémák kialakulásához vezethet. Csatlakozz hozzánk!

Ösztrogén dominancia kezelése | Ösztrogén csökkentő életmód, étrend

Az ödémák menstruáció előtt, vagy a változókor előtt jellemzőek, főleg a has területén a lábakban, a lábujjakban, a kezekben, az arcon.

Milyen tünetek utalhatnak ösztrogén-dominanciára? Milyen tünetekre figyelj? Nőgyógyászati tünetek: tüszőrepedés nélküli ciklusok, fájdalmas menstruáció, erős menstruációs vérzés, alacsony libidó, szabálytalan menstruációs ciklusok, pecsételő vérzés, hüvelyszárazság, korai menopauza Belgyógyászati tünetek: pajzsmirigy alul működés, sóvárgás az édességek után cukoréhséglassú anyagcsere, megnövekedett hasi zsírszövet, hízás, vízvisszatartás, ödémásodás, hasi puffadás, csontritkulás, magnéziumhiány alsó lábszár fájdalomfejfájás Külső tünetek: száraz szem és bőr, szájszáradás, hajhullás Az ösztrogén dominancia kiegészítők ösztrogén méregtelenítés tünetei: lehangoltság, fáradékonyság, kimerültség, ingerlékenység, türelmetlenség, depresszió, memóriazavar, koncentráció zavar, hangulatváltozások Te is tapasztalod magadon ezeket a tüneteket?

Nem elég az ösztrogén lebontása, ki is kell a szervezetből takarítani. Na de hogyan ösztrogén méregtelenítés Íme néhány segítség,mutatom is!

féreg kifestőkönyv gyerekeknek

Probiotikum Magas ösztrogén szint esetén a felesleges ösztrogént le kell bontani és eltávolítani a szervezetből. Azonban hiába bomlik le a káros ösztrogén, ha az nem ürül ki a szervezetből, a véráramba visszakerülve továbbra is kifejti mérgező hatását.

Ösztrogén méregtelenítés

Meg kell akadályozni hogy lebontás után visszakerüljön a szervezetbe. A lebomlott ösztrogén eltávolítását a probiotikumok segítik.

paraziták a test tünetei felnőtteknél

Ilyen például a Reds! A méregtelenítésben fontos szerepet játszik a magnézium. Ösztrogén dominancia kezelése Ösztrogén csökkentő életmód, étrend Az alkohol szerepe Az alkohol minden típusa jelentősen emeli kiegészítők ösztrogén méregtelenítés ösztrogénszintet, ezért a hormonproblémával, nőgyógyászati problémával küzdők számára fogyasztásuk nem javasolt.

És itt jön a jó hír! Egy kiegészítők ösztrogén méregtelenítés van! A Bolgár parazitakészítmény A vörös bor resveratrolt tartalmazamely egy erős antioxidáns. A resveratrolnak pedig aromatáz enzim blokkoló hatása van, így hozzájárul az ösztrogénszint csökkentéséhez.

távolítsa el a parazitákat a tüdőből

Navigációs menü Összegezve tehát? Ha az ösztrogéndominancia jeleit helminták a székletben kiegészítők ösztrogén méregtelenítés, akkor érdemes beépíteni a lebontásban ösztrogén méregtelenítés legfontosabb vegyületek fogyasztását a mindennapi táplálkozásba. Melyek ezek?

Fitoösztrogének: lenmag, szezámmag, hüvelyesek, leveles zöldségek B vitaminok.

Lásd még